февр. 01, 2011 SEO оптимизация 0 comment

SEO оптимизация на сайт | Как да започнем?

Въпросът, койте не трябва да задавате публично, е дали една фирма, трябва или не трябва да има уеб сайт.

Ако Вашата фирма има сайт,  може,и трябва да потърсите специалист по оптимизация за сайта.

Ако нямате уеб сайт или имате някаква страница в безплатен хостинг е най-добре да намерите фирма, която да разработи Вашия сайт.

Много фирми, които изработват уеб сайтове предлагат като услуга и SEO оптимизация на сайт. При избора на фирма или агенция е важно е да се запознаете с тяхното т.нар. портфолио и да прецените дали изработените от тях сайтове се класират добре по зададени ключови думи.

В повечето случаи, услугата ‘Оптимизация на сайт’ се предлага само защото това е модерно и не получвате така желаното добро класиране в Google.

Има и случаи (за щастие се среща все по-често), в които фирмите за уеб дизайн имат добре подготвен SEO специалист или работят с такъв,  или правят ‘приятелски’ за търсачките сайтовете, които след това лесно се поддава’ на оптимизация.

Флаш сайтовете, макар и много красиви, са много трудни за оптимизация. Ако Вашият бизнес предлага продукти или услуги в много конкурентна (в Интернет) ниша, се замислете много добре преди да направите ‘Най-красивия флаш сайт на света’, който (за съжаление) не се посещава от никого.